Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28. 4. 2023 trvale zavřelo pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už není možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

PŘEDSTAVY O KRÁSNÉM CHLAPOVI, CO ŠETŘÍ OBLEČENÍM, MÁM POŘÁD, říká v rozhovoru pro Fantasyu M. T. Majar

M. T. Majar: Portrét

Na druhém konci pomyslného stolečku sedí M. T. Majar, autorka romantického erotického příběhu o striptérech z Chicaga Hot Boys, vydaném v polovině července nakladatelstvím Fantom Print. Její prvotina se právě stala naprostým elektronickým bestsellerem na serveru Palmknihy, tak jsme se autorky zeptali na její dojmy a plány do budoucna.

Tor, prozradíš nám, odkud vzešel nápad na Hot Boys?
Představy o krásném chlapovi, co šetří oblečením, mám pořád. Která z nás je nemá, že. Nicméně nápad na příběh z tohohle prostředí jsem dostala, když jsem dopsala striptérskou kapitolu v jiné knížce – o ní bude ještě řeč. O zákulisí pánského stripu nic nevím, jsem typická ženština, která by v případě návštěvy strip klubu nejspíš nadšeně hýkala pod pódiem. Přesně to nevím, nikdy jsem v takovém podniku nebyla. Tím spíš jsem ráda, že se mi to i tak podařilo napsat docela věrohodně. Leckterá z čtenářek byla překvapená, že jsem opravdu ženská. A že jsem dokázala psát z pohledu chlapa. No táák… vím, že naprdnu zástupce „silnějšího“ pohlaví, ale… co je na tom těžkého? (smích)

M. T. Majar: Hot Boys

Přečtěte si RECENZI na HOT BOYS

Prodejnost vypadá zatím skvěle. Splnila se tvá očekávání?
Určitě. Hot Boys jsou vlastně moje představení pro širší okruh čtenářů, použili jsme je jako jakési „promo“, nebo jak to nazvat. V tomhle směru zafungovali nad rámec očekávání. Mám z toho radost. A mám radost, že má Libor Marchlík (majitel nakladatelství Fantom Print, pozn. redakce) radost. On šel s kůží na trh. Čísla z prodeje ukazují, že už knížku kupují i lidé, kteří mě neznají, a já bych moc ráda poděkovala všem svým fanynkám z webů amatérských autorů a čtenářů, které to rozjely, podpořily mě a fandí mi. Kdybych jedné každé mohla domluvit rande s Chrisem, udělám to (smích).

I KDYŽ JSOU TEMATICKY HOT BOYS JINDE, SRDCEM JSEM „FANTASY“ HOLKA

Proč vyšla kniha pouze elektronicky?
Připravujeme jinou knížku, která vyjde už v papírové podobě a „Hotíky“ jsme použili jako rozjezd. Fantom Print spustil vydávání elektronických knížek a já do toho krásně zapadla. I když jsou tematicky Hot Boys jinde, srdcem jsem „fantasy“ holka, což ukáže právě ta další knížka. A kdo ví, třeba někoho napadne dát Chrisovi a klukům papírový kabátek. Já bych se určitě nebránila (smích).

M. T. Majar: Portrét 2

Hot Boys si můžete koupit za pouhých 49 Kč ZDE

Můžou se čtenáři těšit na jiného Hot Boye?
Můžou. V tuhle chvíli mi v hlavě straší Aidan, Chrisův mladší bratr. Není člen strip party, ale kdoví kam ho příběh zanese a co se stane. Je co vyprávět a já se těším, až začnu. Nejdřív dokončím, co se dokončit musí, a vrhnu se na něj. Čert vem, že je o tolik let mladší.

Více informací o M. T. Majar naleznete na jejím webu

Vím, že se k vydání připravuje tvoje druhá kniha, můžeš o ní něco prozradit?
Ráda. Je to vlastně první ucelený příběh, který jsem napsala a je to čistokrevná urban fantasy. Mám ráda tenhle žánr, už dlouho ho čtu – koneckonců, ty taky. Inspirovaly mě autorky jako Laurell K. Hamilton, Ilona Andrews, Kim Harrison a báječná Patty Briggs, se kterou jsme se mohli letos na Světě knihy setkat. Je to samozřejmě jiná liga, ale doufám, že jsem se k nim svojí knížkou přiblížila. Má pracovní název „Vlci“, což by se mi líbilo spíš jako název cca třídílné série… Ale to předbíhám. Uvidíme, jak se bude příběh zrzky s českými kořeny, kterou do světa vlkodlaků uvede americký alfa, líbit.

Na „Vlky“ se moc těšíme. Děkuji za rozhovor a přeji hodně prodaných titulů a spokojené čtenáře.

Fotografie autorky: Helena Kadlčíková

Andrews Ilona: Kate Daniels 02- Magie spaluje
Harrison Kim: Rachel Morgan - Mrtvá čarodějka přichází

Redakce Fantasye doporučuje podobné série:

  1. Ilona Andrews (série Kate Daniels)

CHTĚL JSEM BÝT NÁJEMNÝM ŽOLDNÉŘEM A ILONA ZASE SLAVNOU VĚDKYNÍ, rozhovor s Ilonou Andrews

  1. Kim Harrison (série Rachel Morgan)
4. srpna 2012, Renata Heitelová

Diskuze k článku

kp58ya0a
ErickAporo - 08. 06. 2017 06:30

wh0cd4933779 provera
qo9eb9e5
ErickAporo - 24. 07. 2017 04:20

wh0cd225311 metformin buy lisinopril celexa
post finasteride syndrome pfs forums
bluelia - 16. 05. 2023 16:40

High levels can lead to a temporary increase in blood pressure rogaine vs propecia Serious Use Alternative 1 macimorelin and fluoxetine both increase QTc interval

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).

Hot Boys

Hot Boys
Vložit do pytle na zboží  Koupit 249 Kč 174 Kč

Znamení vlka

Znamení vlka
Vložit do pytle na zboží  Koupit 249 Kč 174 Kč