Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28. 4. 2023 trvale zavřelo pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už není možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Šíp a vítr, dýka a moře, Příběhy z meekhánského pohraničí 2, Robert M. Wegner

Wegner Robert M.: Šíp a vítr, dýka a moře

Na východě meekhánského pohraničí se rozkládají širé stepi, odkud noví nájezdníci vyhnali do Říše kmen kočovníků Verdanno. U nich vychovaná dívka Kailean spolu s dalšími bojovníky mimořádných vlastností je členkou volného jízdního oddílu, kterému velí nejlepší voják Říše. Ve stepi svádějí s lupiči, nájezdníky a dalšími nepřáteli úporné boje, ve kterých přímo jiskří i magie.

Na západě Meekhánu leží velké přístavní město Ponkee-Laa. Ve zdejší svatyni boha Reagwyra je uložen jeho zázračný meč. Když zmizí, kněží spolu se šéfem městského podsvětí pověří zloděje Altsina, aby jej našel. Tomu se to za dramatických okolností podaří, zaplete se však do zápasů místních předáků o politické a hospodářské ovládnutí města. Úskoky, intriky, čáry, vše je dovoleno. Nový polský mistr žánru fantasy splétá četné prameny svého poutavého příběhu do fascinujícího svazku, jenž nadchne snad všechny čtenáře.

29. září 2013, Robert M. Wegner

Diskuze k článku

Žádný příspěvek.

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).

Šíp a vítr, dýka a moře

Šíp a vítr, dýka a moře
339 Kč 305 Kč