Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28. 4. 2023 trvale zavřelo pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už není možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Půlnoční výprodej, InCriptid 2, Seanan McGuire

McGuire Seanan: Půlnoční výprodej

Rodina Priceových se po celé generace věnuje zkoumání monster z celého světa a snaží se je chránit před lidmi – a lidi před nimi. Verity Priceová je od narození vedená k práci kryptozooložky, ačkoli by raději tančila tango, než se zaplétala s démony. Když ji její práce s komunitou kryptidů zavála na Manhattan, myslela si, že jí konečně nic nebude bránit v účasti na prestižních tanečních soutěžích. Jenže ono to dopadlo trochu jinak…

Nyní, když Verity vyřešila problém hadího kultu, který zabíjel panny z celého Manhattanu, je připravena vrhnout se po hlavě do společenského tance. Ovšem jen do chvíle, než ji Dominic De Luca – její chvíli přítel, chvíli expřítel a také člen Úmluvy svatého Jiří, zaměřené na lov monster – informuje, že Úmluva je na cestě na Manhattan. Lidé z Úmluvy si chtějí ověřit, že je vše připraveno na čistku, jež má město zbavit kryptidů. V sázce jsou všichni a všechno, co Verity miluje, a tak rozhodně nehodlá čekat se založenýma rukama.

Spojenectví projde tvrdou zkouškou, spojenci upadnou v pochybnost, přijdou ztráty na životech a mluvící myši ve Veritině bytě to všechno zvěční jako Písmo svaté – pokud ovšem zůstane kámen na kameni, až bude po všem. Je tu půlnoční výprodej a se slevou si dnes můžete zakoupit zradu, faleš… a masakr.

  • Seanan McGuire: Půlnoční výprodej (InCriptid 2)
  • FANTOM Print, 2015
  • překlad: Kateřina Niklová
  • obálka: Todd Lockwood
  • 240 stran, 239 Kč (v e-shopu Fantasye již za 215 Kč)
19. listopadu 2015, Seanan McGuire

Diskuze k článku

Žádný příspěvek.

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).

InCriptid 2 - Půlnoční výprodej

InCriptid 2 - Půlnoční výprodej
Vložit do pytle na zboží  Koupit 239 Kč 129 Kč