Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Komiks Darebák v metalickém hávu pod záštitou nakladatelství Comics Centrum,

Speciální české vydání komiksu Darebák (Bad Boy) vychází ve čtvrtek 27. 6. 2013 přesně o poledni. Nakladatelství Comics Centrum se na popud velkého zájmu fanoušků rozhodlo připravit jednu stovku číslovaných výtisků v metalickém obalu, vycházejícího z návrhu slavného Franka Millera, a v unikátní zvětšené verzi. Na každého, kdo si limitovanou edici na stránkách nakladatelství koupí, má jako bonus číhat i černé tričko s tematickým potiskem komiksu. Prodej klasického formátu díla začíná 9. července.
Speciální edice Darebáka slibuje obšírný sortiment ojedinělých materiálů jako je mimo jiné i ručně vyrobené pouzdro s metalickým potahem a slepotiskem, barevný plakát A3 se slepotiskovou pečetí, námětová knižní záložka a certifikát pravosti limitované edice na ručním papíře. Předpokládaná cena kompletu se pohybuje na hranici dvou tisíc korun českých.

27. června 2013, Jakub Gergela

Diskuze k článku

Žádný příspěvek.

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).