Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Jak lvové, Petr Schink

Schink Petr: Jak lvové

Svět monstrózních plechových korábů a kráčejících parních strojů, ale i nebetyčných věží mistrů metafysiky a temných pralesů obydlených mytickými monstry. Svět městských slumů zalidněných tisícihlavou hydrou chudoby. Svět, který na svých bedrech drží trolí otroci – zrůdné produkty průmyslových laboratoří Líhně. V takovém světě potřebujete na obranu před zlem profesionála. Někoho jako je Fastynger van Hauten. Znáte ho jako floutka, pistolníka a tak trochu lumpa z knihy Století páry. Teď však chce Fasty jen přežít další den, vydělat trochu peněz a ochránit děcko, které je možná něco víc, než jen další válečný sirotek.

Ozvěny našich činů se nám vrací. Někdy jim to trvá vteřiny, jindy celá staletí. To má zjistit Fastynger i jeho svěřenec. Z hlubin staletí i z dob ne tak vzdálených se sbírají síly, které hrozí rozmetat na kusy křehkou rovnováhu, do které se na kratičký okamžik usadily šíleně rozhoupané misky vah osudu. Kdo a proč chce zabít malého kluka? A nebylo by nakonec lepší, kdyby se mu to povedlo? Fastynger si to nemyslí a věřte mi, jeho nechcete naštvat.

  • Petr Schink: Jak lvové
  • Epocha, 2015
  • obálka: Jan Doležálek
  • 392 stran, 299 Kč (v e-shopu Fantasye již za 269 Kč)
31. října 2015, Petr Schink

Diskuze k článku

Žádný příspěvek.

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).

Jak lvové

Jak lvové
299 Kč 269 Kč