Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28. 4. 2023 trvale zavřelo pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už není možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Batman: Supertíha, Scott Snyder, Greg Capullo

Snyder Scott a Capullo Greg : Batman: Supertíha  (brož.)

Batman zmizel… a je s největší pravděpodobností mrtvý. Bývalý komisař Jim Gordon je povolaný zpátky do služby, aby dál nesl dědictví Temného rytíře a stal se jeho nástupcem. Ovšem už ne skrytý ve stínech, ale v moderní technologické zbroji a ve službách policie.

Poté, co Batman zmizel, a patrně i zemřel, je bývalý policejní komisař Jim Gordon povolán, aby nesl odkaz Temného rytíře a stal se jeho následovníkem. Ale byť zůstává jméno a to, co reprezentuje, stejné, není tento nový Batman zdaleka jen kopií originálu. Gordon, který město stráží v gargantuovském, supertechnologickém batobleku, není žádný mstitel ukrytý ve stínech. K dispozici má plnou spolupráci gothamské policie i starosty, a navíc ještě mnohamilionový rozpočet od Powers International.

Bude mu ale drahý oblek stačit, aby zastavil tajemného, výhonkovitého Mr. Blooma před tím, než zakoření smrtonosné plány, které padouch pro město chystá?

  • Scott Snyder, Greg Capullo: Batman – Supertíha
  • Crew, 2017
  • Překlad: Darek Šmíd
  • Obálka: Greg Capullo, Danny Miki
  • 160 stran, 399 Kč brožovaná, 599 Kč pevná vazba (v e-shopu Fantasye již za 359 Kč a 539 Kč)
27. září 2017, Scott Snyder, Greg Capullo

Batman: Supertíha (brož.)

Batman: Supertíha  (brož.)
Vložit do pytle na zboží  Koupit 399 Kč 359 Kč

Batman: Supertíha (váz.)

Batman: Supertíha  (váz.)
Vložit do pytle na zboží  Koupit 599 Kč 539 Kč