Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28. 4. 2023 trvale zavřelo pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už není možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Zlá doba pro draky, Lukjaněnko Sergej a Perumov Nik

Lukjaněnko Sergej a Perumov Nik: Zlá doba pro draky
Název:   Zlá doba pro draky
Autor:   Lukjaněnko Sergej a Perumov Nik
Žánr:   fantasy
Počet stran:   472
Provedení:   brož.
Nakladatelství:   Triton + Argo
Překladatel:   Konstantin Šindelář
Autor obálky:   Carbal Ciruelo
ISBN:   978-80-7387-420-9

Běžná cena:   328 Kč
Naše cena:   295 Kč
Sleva:   33 Kč, 10%

skladem - odešleme ihned

Vložit do pytle na zboží  Koupit
Anotace:

V tomto světě je voda průzračná, tráva smaragdově zelená a slunce žluté jako zornice ohnivého draka. Burácejí tu parní píšťaly lokomotiv, nocí sviští otrávené šípy elfů a za neviditelnou hranicí znějí tlumené kroky těch, kteří ani po smrti nedošli pokoje. Nacházejí se tu panství kouzelnických klanů – někteří mágové se umí měnit ve zvířata, jiní poroučí ničivým silám živlů. V tomto světě už možná nic nebude jako dřív. Zbaven svého ochránce musí čelit vpádu odvěkých nepřátel, kteří ho chtějí naprosto a nezvratně přeměnit. * Kniha je výsledkem spolupráce Sergeje Lukjaněnka a Nika Perumova, dvojice spisovatelů, jejichž tvorba zásadním způsobem ovlivnila ruskou fantastiku uplynulých dvou desetiletí. Dva naprosto rozdílné autorské styly se spojují ve čtivý a dynamický celek, který nabízí poněkud netradiční pohled na fantazijní světy i na žánr fantasy jako takový.



Diskuze ke knize

Kliknutím na název příspěvku se přesunete do diskuzního fóra.

Ad Zlá doba pro draky, Lukjaněnko Sergej a Perumov Nik
Cooker - 24. 11. 2010 12:31

Docela zklamání. Ono je to sice dost čtivé, ale to je tak všechno. Celý příběh je jedna velká honička s několika důležitými momenty a spoustou zbytečné vaty, která to dost ředí. Pointu člověk chápe prakticky od začátku, hlavní hrdina je dost nevýrazný a motivaci prakticky všech vedlejších postav jsem měl problém pochopit. U některých se mi to ani nepovedlo (možná jsem jen nedával pozor, uznávám). Navíc to opěvované spojení originality (Lukjaněnko) a klasické fantasy (Perumov) zdaleka nedopadlo tak dobře, jak píšou třeba v listopadové Pevnosti nebo v medailoncích obou autorů na konci knihy. Žádný divný mišmaš to není, ale osvěžující mix taky ne. Spíše něco mezi… Ale čtivé a v podstatě zábavné to je, o tom žádná.

Související zboží (výběr), stejný/á...

Zákazníci, kteří koupili tuto knihu, kupovali také... Nakladatelství Překladatel
 440 Kč
 153 Kč
 268 Kč
 341 Kč
 269 Kč
 260 Kč
 268 Kč
 268 Kč
 241 Kč
 251 Kč
 350 Kč
 233 Kč