Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28. 4. 2023 trvale zavřelo pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už není možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Smrtonoš, Gemmell David

Gemmell David: Smrtonoš
Název:   Smrtonoš
Autor:   Gemmell David
Žánr:   fantasy
Počet stran:   384
Provedení:   brož.
Nakladatelství:   Perseus
Překladatel:   Dana Krejčová
Autor obálky:   Luis Royo
ISBN:   80-85491-20-6

Běžná cena:   285 Kč
Naše cena:   257 Kč
Sleva:   28 Kč, 10%

skladem - odešleme ihned

Vložit do pytle na zboží  Koupit
Anotace:

Dotisk skvělého fantasy románu. * Pod krutým útlakem Gothiřanů sní nadirské kmeny o Sjednotiteli, o vyvoleném, který všechny kmeny spojí a ukončí staletí utrpení. * Ale pro jednoho muže je to víc než pouhý sen. Talisman, tajemný a záhadný nadirský válečník, přijíždí k hrobce Ošikaje Zhouby démonů hledat bájné Alchazzarovy oči, dva drahokamy s nesmírnou kouzelnou mocí, která Sjednotiteli posvítí na cestu. S ním jede překrásná Jiesaj – je mystička a mučí ji duch dávno mrtvé nadirské královny.

Ale po tajemství klenotů touží i jiní.



Diskuze ke knize

Kliknutím na název příspěvku se přesunete do diskuzního fóra.

Ad Smrtonoš, Gemmell David
BoriHokr - 03. 02. 2009 11:46

osobně považuji Smrtonoše za druhou nejlepší knihu s Drussem (někdy dokonce za nejlepší). Motiv malé pevnosti obléhané přesilou, perfektní vedlejší postavy a zárodek tragédie v podobě válečníka Talismana a jeho pozdějšího osudu, který dává zcela jiné vyznění i Legendě. Gemmell se soustředí na ústřední příběh, neobtežuje se žádnými odbočkami, neutíká od motivů a scén, vše vytěží až do konce. Samozřejmě, Druss je nezlomný, ale lidská zranitelnost, fyzická i psychická se dostatečně ukazuje na jeho společnících. Pro ty, kdo mají Gemmella v oblibě jednoznačne zážitek. Pro ty, kdo se sním ještě nesetkali rozhodně dobrá volba pro začátek.

Související zboží (výběr), stejný/á...

Zákazníci, kteří koupili tuto knihu, kupovali také... Stejný autor Nakladatelství Překladatel
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 257 Kč
 1083 Kč
 356 Kč
 257 Kč
 257 Kč