Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28. 4. 2023 trvale zavřelo pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už není možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Vasilij Mahaněnko: Úkol přežít

Mahaněnko Vasilij: Cesta šamana 1 - Úkol přežít

Soutěž


Vasilij Mahaněnko: Úkol přežít
Barliona. Virtuální svět narvaný k prasknutí monstry, bitvami a samozřejmě hráči. Miliony hráčů, kteří mohou dělat absolutně cokoliv – levelovat, bojovat proti sobě, strávit ve hře celý život a užít si každý moment. Stát se legendou. Jediné, co tvůrci hráčům neumožnili, je cítit fyzickou bolest.

Ale každé pravidlo má svou výjimku. Pro vězně, kteří si do hry přišli odpykat svůj trest, se Barliona stala osobním peklem. Odsouzenců se totiž sláva a dračí zlato netýkají, zato vyčerpání a bolest jsou všudypřítomné. Neprávem uvězněný Mahan se ale odmítá vzdát i poté, co skončí zavřený v dole s mizivou nadějí na únik. Pokud se chce dočkat konce svého trestu, má jediný úkol: přežít.

Jaké povolání získá Daniel Mahan po vstupu do Barliony?

válečník
šaman
kněz

Jak se jmenuje žena, se kterou se hlavní hrdina setká v úvodu naší ukázky ?

Margaret
Marina
Martha

Kolik celkem dílů má série Cesta šamana?

5
6
7

Odkud pochází Vasilij Mahaněnko?

Z Ruska
Z Ukrajiny
Z Litvy

Jméno:
Telefon:
E-mail:



Soutěž bude probíhat od 10. září 2017 do 16. září 2017 včetně, vylosovaný výherce obdrží od Fantasye knihu Úkol přežít od Vasilije Mahaněnka, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství FANTOM Print.