Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Oheň probuzení, Draconis Memoria 1, Anthony Ryan

Ryan Anthony: Draconis Memoria 01: Oheň probuzení

V rozlehlých oblastech ovládaných Kovolodním obchodním syndikátem neexistuje cennější surovina než krev draggů. Po vykrvení v zajetí chovaných či v přírodě ulovených Červených, Zelených, Modrých a Černých draggů lze vydestilovat elixíry, které obdarují závratnými schopnostmi nepočetnou skupinku mužů a žen známých jako Krvožehnaní. Málokdo však ví, že jednotlivé rody draggů chřadnou. Jejich krve se nedostává a válka s Korvantinskou říší se blíží. Poslední naděje Syndikátu se upírají k nejasným zvěstem o existenci dalšího druhu dragga — mnohem mocnějšího, než jsou ostatní — a k hrstce vyvolených, kteří se ho nyní musejí pokusit najít.

V příběhu se postupně prolínají osudy tří hlavních hrdinů. Claydon Torcreek, zlodějíček a neregistrovaný Krvožehnaný, se nedobrovolně ocitá ve službě Syndikátu a je vyslán pátrat v neprobádaných pustinách po legendárním tvorovi. Lizanne Lethridgová, prvotřídní agentka a nájemná vražedkyně, riskuje život na výzvědné misi do srdce nepřátelského území. A Corrick Hilemore, podporučík na Kovolodním křižníku, po bitvě s piráty a následně s korvantinskou flotilou dopluje až na kraj světa a do nebezpečí mnohem většího, než mohl tušit.

Všichni tři musejí svést neúprosný boj, aby odrazili nástup zničující války, nebo jí padli za oběť.

První díl nové série Draconis Memoria od autora bestsellerové trilogie Stín krkavce.

  • Anthony Ryan: Oheň probuzení (Draconis Memoria 1)
  • Host, 2018
  • Překlad: Jakub Kalina
  • 656 stran, 429 Kč (v e-shopu Fantasye již za 386 Kč)
29. června 2018, Anthony Ryan

Draconis Memoria 01: Oheň probuzení

Draconis Memoria 01: Oheň probuzení
Vložit do pytle na zboží  Koupit 429 Kč 386 Kč