Telefonické objednávky pondělí – pátek, 9 – 17 hod. tel. 734 751 677
Vážení zákazníci, 28.4. trvale zavírá pražské knihkupectví Fantasya. Osobní odběry na prodejně už nebude možné vyřídit. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

Ledové pohlazení, Psyové / měňavci 3, Nalini Singh

nalini-singh-ledove-pohlazeni

Judd Lauren a Brenna Kincaidová by nemohli být odlišnější – on je chladný psyský voják, ona živočišná vlčice. A přesto je něco spojuje. Oba byli zrazeni těmi, jimž nejvíce věřili, a oba hledají způsob, jak se s tím vyrovnat. Na PsyNetu byl Judd Šípem – členem elitního komanda, které se na rozkaz Rady Psyů nezastaví před ničím. Potom však zběhl a nyní využívá svých temných schopností k tomu, aby křížil Radě její temné plány.

Brenna Psye nenávidí víc, než cokoli na světě. Byl to totiž právě psyský šílenec, který ji unesl a týdny mučil a přestože mu unikla, nadále ji pronásledují děsivé sny plné násilí, krve a smrti. Její schopnost vnímat čiré zlo je nyní tak silná, že má strach, aby se sama nestala vražedkyní. Když se v doupěti smečky objeví první mrtvola, stává se Judd Brenninou jedinou šancí na vypátrání skutečného vraha. A také její jedinou nadějí, že získá zpátky svůj život.

  • Nalini Singh: Ledové pohlazení
  • FANTOM Print, 2015
  • překlad: Alžběta Lexová
  • obálka: Chris McGrath
  • 272 stran, 269 Kč
22. června 2015, Nalini Singh

Diskuze k článku

Žádný příspěvek.

Přidat komentář

Název komentáře
Vaše jméno (povinné)
Váš e-mail
Potvrzení captcha Text, který vidíte na obrázku nalevo.

Tučné Kurzíva Podčiarknuté

Jiné HTML značky nejsou povoleny.
Citaci provedete předsazením > před každý řádek citovaného textu (např. z jiného příspěvku).